VC Bait Boats

VC Bait Boats: Neem contact op

dieptemeters en autopilot

Uw vertrouwde bestemming voor hoogwaardige dieptemeters en autopilots. VC Bait Boats biedt een uitgebreide selectie van topmerken, waaronder Toslon, Raymarine en Baitboat Autopilot, om je viservaring naar een hoger niveau te tillen. Ontdek onze geavanceerde technologieën vandaag nog!

Toslon

De Toslon TF520 is een betrouwbare, dieptemeter voor voerboten. Het geeft nauwkeurig wier en bodemhardheid weer, met een bereik van meer dan 400 meter. Toslon biedt ook de TF640, een geavanceerd model met GPS, kleurenscherm en kompas. De TF740 heeft ook een autopilootfunctie, terwijl de TF750 3D-dieptekaarten maakt. De Toslon X-Pilot is een handige GPS-autopilot voor voerboten.

Ontdek Toslon hier

Raymarine

Verander uw zicht onder water en vang meer vis met de Dragonfly 5 pro en CHIRP DownVision™-breedspectrumtechnologie. Identificeer gemakkelijk vis en structuren onder water met sonarbeelden van fotokwaliteit. Op het weersbestendige HD-kleurendisplay van Dragonfly heeft u vanuit elke kijkhoek een scherp beeld. Maak de overstap naar een slimmer soort sonar met Dragonfly.

Ontdek Raymarine hier

Baitboat Autopilot

De GNSS autopilot set V2 + The Connector: meest geavanceerde autopilot voor voerboten. Werkt met wifi dieptemeters en Baitboat autopilot app. Touch and go bediening met Google Maps, 3D-kaarten. GNSS biedt nauwkeurigheid. Bereik ca. 250 meter. Alleen voor Android-toestellen vanaf versie 5. Beginners- en gevorderde abonnementen beschikbaar, 7-daagse gratis proefperiode. Verbluffende viservaring!

 

Ontdek Baitboat Autopilot hier